Trener Zrinjskog nakon trijumfa

Vlašić: Borbenost je donijela pobjedu

Zrinjski je večeras u Sarajevu savladao ekipu Sparsa rezultatom 64:56.

Mostarski klub predvođen trenerom Hrvojem Vlašićem je tako izjednačio rezultat u finalnoj seriji na 1:1, a putnika u finale će odlučiti treća utakmica koja će se igrati u Mostaru.

Nakon utakmice komentar je dao trener Vlašić.

"Iza nas je teška utakmica, na mali broj poena. U dosadašnjim međusobnim duelima se uvijek neko otvorio i napravio veliku razliku, dok je večeras bilo drugačije. Bili smo čvršći, igrali smo bolju odbranu..., što nam je na kraju i donijelo pobjedu. Bili smo u stresu strašnom proteklih dana, ali srećom vratili smo seriju u Mostar i sada se počinjemo spremati za taj duel", kazao je Vlašić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Aleksandar Sokolović sa 12 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti