Vlašić: Prelako smo prokockali osam poena viška

Trener Širokog nakon utakmice u Mejdanu

Vlašić: Prelako smo prokockali osam poena viška

Nakon infarktne završnice u utakmici OKK Sloboda - HKK Široki koja je pripala domaćem timu nakon produžetka na pressici nakon meča novinarima se nakon Josipa Pandže obratio i Hrvoje Vlašić trener Širokog. 

"Jedna od ključnih stvari zbog kojih smo izgubili je olako prokockana prednost od 8 poena viška" - rekao je Vlašić i dodao:

"Mislim da smo to uspjeli izgubiti za nekih 50-ak sekundi. Brzo smo sticali prednost ali brzo smo je i gubili. Nisam zadovoljan time kako smo ušli u susret a ni kako smo igrali. Vjerojatno nas je pored svega potrošila utakmica koju smo igrali u ponedjeljak s Igokeom. Bili smo i bez Matea Drežnjaka koji nam je i više nego bitan igrač u rotaciji. Poraženi smo, vidjeli neke stvari i nadam se da ćemo ih popraviti u narednom periodu" - rekao je trener Širokog Hrvoje Vlašić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi