Vlašić: Sloboda se diže u formi, ali nadamo se pobjedi

Trener Širokog pred sutrašnji meč

Vlašić: Sloboda se diže u formi, ali nadamo se pobjedi

U sklopu 6. kola ABA 2 lige u tuzlanskom Mejdanu će se sutra sastati Sloboda i Široki.

Širokobriježani u regionalnom takmičenju ostvaruju vrlo dobre rezultate, trenutno su u samom vrhu tablice, pa stoga im ne nedostaje optimizma ni sada kada gostuju Slobodi.

Trener Hrvoje Vlašić, govoreći o samoj utakmici, istaknuo je kako se nada nastavku pozitivnog niza u ABA 2 ligi.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica u ovoj sedmici. Momčad Slobode se evidentno diže u formi i neće nam biti lako. Tražit ću od svojih igrača da u utakmicu uđemo maksimalno borbeno i agresivno, pa se nadam da će nam to donijeti nastavak pozitivnog niza pobjeda", izjavio je Vlašić.

Sa kvalitetama Slobode su vrlo dobro upoznati.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Mi smo nakon dvije pobjede, protiv Lovćena u ABA ligi 2 i Igokee u prvenstvu BiH u dobrom ritmu. Slobodu jako dobro poznajemo, znamo odakle nam prijeti najveća opasnost i sigurno smo spremni odigrati još jednu dobru utakmicu. Nadam se u punoj dvorani Mejdan", riječi su igrača Širokog Josipa Batinića.

Meč između Slobode i Širokog se, podsjetimo, igra sutra od 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti