Sokolović: Spremni smo za Bosnu, nemamo pravo na greške

Košarkaš Zrinjskog

Sokolović: Spremni smo za Bosnu, nemamo pravo na greške

U Mostaru sutra u okviru 4. kola Lige 6 košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine gostuje sarajevska Bosna. 

Derbi susret ovog kola vjerojatno će kao i prošlotjedni susret sa Širokom napuniti školsku dvoranu na Bijelom Brijegu, a za SportSport.ba utakmicu je najavio prošlosezonski playmaker Bosne, a od ove sezone jedan od najpouzdanijih kotačića u stroju Hrvoja Vlašića.

Radi se o Aleksandru Sokoloviću koji ovu sezonu, posebice od ozljede Vedrana Princa, igra zaista fenomenalno.

"Ovo nam je peti susret sa Bosnom ove godine i neće nam biti nimalo lako dobiti je i četvrti put. Obje ekipe su pretpjele dosta promjena u rosteru sticajem okolonosti što zbog povreda, što zbog drugih kadrovskih problema. Ovo je najbitniji dio sezone gdje se nema prava na grešku. Mi smo spremni, voljni, željni da se dokažemo i pokažemo da pobjeda iz prošlog kola sa velikom razlikom protiv Sparsa nije bila slučajnost. Poželio bih sreću objema ekipama i neka bolji pobijedi", kazao je Sokolović u najavi derbija 4.kola Lige 6 za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Zrinjski i Bosna svoj susret igraju sutra u 19.30h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi