Vlašić: Uz pomoć navijača možemo pobijediti i Lovćen

Novi trener Širokog pred sutrašnji meč

Vlašić: Uz pomoć navijača možemo pobijediti i Lovćen

Košarkaši Širokog sutra će u sklopu 5. kola ABA 2 lige ugostiti Lovćen.

I dok u bh. prvenstvu Širokobriježani ne stoje baš najbolje, u regionalnom takmičenju predstavljaju jedno od ugodnijih iznenađenja i upravo protiv Lovćena će jurišati na četvrtu pobjedu u nizu.

U sutrašnjoj utakmici Široki će predvoditi Hrvoje Vlašić koji je jučer na klupi naslijedio Krunoslava Krajnovića.

"Drago mi je da sam se nakon deset godina vratio u Široki. Poznajem ovu sredinu i igrače tako da mislim da mi se neće biti teško prilagoditi. Što se tiče utakmice s Lovćenom, veći fokus ću staviti na svoju momčad. Nemamo puno vremena za neke veće promjene, nadam se da ćemo uz pomoć navijača nastaviti pobjeđivati u ABA ligi 2", izjavio je Vlašić.

Pobjedi i nastavku niza se nada i košarkaš Goran Filipović.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Lovćen je momčad koja iz godine u godinu izgleda sve bolje u ABA ligi 2. Naš klub je jučer promijenio dosadašnjeg trenera, došao je novi trener tako da nije tajna da taktički nećemo izgledati savršeno jer će trebati vremena da se stvari uigraju i sjednu na svoje mjesto, međutim kroz neke druge stvari ćemo to pokušati nadoknaditi. Neće nam biti lako, borit ćemo se kao svaku utakmicu da izvučemo maksimum. Rezultatski stojimo dobro i pobjedom protiv Lovćena potvrdili bismo dobar start u ovoj ligi“.

Duel između Širokog i Lovćena na programu je sutra od 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi