Vlašić: Više smo u autobusu nego u dvorani

Široki gostuje u Crnoj Gori

Vlašić: Više smo u autobusu nego u dvorani

Košarkaši Širokog u sklopu 16. kola regionalne ABA 2 lige gostuju u Crnoj Gori.

Nakon što su u prošlom kolu poraženi u Novom Pazaru, Širokobriježani predvođenim Hrvojem Vlašićem pokušat će se iskupiti danas kada u Cetinju igraju protiv Lovćena.

"Ovo nam je u ABA ligi 2 treća gostujuća utakmica u 2020 godini, a peta ukupno. Možemo reći da smo više u autobusu nego u dvorani, ali tako je većini momčadi i ne tužimo se nego naglašavam samo da nam je ovoj fazi važniji kvalitetan odmor od samoga rada", kazao je Vlašić u najavi utakmice, pa se dotakao protivnika:

"Lovćen je kvalitetna momčad, poznajemo ih iz utakmice iz prvog dijela takmičenja. Dobro igraju u svojoj dvorani i trebati će maksimalno zalaganje i energija moje momčadi ako želimo povoljan rezultat".

Svoja očekivanja je iznio i košarkaš Josip Batinić.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Očekuje nas još jedno teško gostovanje u Cetinju protiv Lovćena. Mi smo se nakon teškog poraza u Novom Pazaru vratili na pobjednički kolosijek. U tom ritmu želimo nastaviti i u ovoj utakmici. Dobro ćemo se pripremiti, koliko nam ovaj zgusnuti ritam utakmica dozvoljava. Igrali smo već sa njima, znamo odakle nam mogu priprijetiti. Naravno, tražiti ćemo svoju šansu kako bi ostvarili bitnu pobjedu“.

Meč se igra danas s početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti