Vlašić zadovoljan nakon pobjede nad Lovćenom

Široki ponovo slavio u ABA 2 ligi

Vlašić zadovoljan nakon pobjede nad Lovćenom

Hrvoje Vlašić na najbolji mogući način debitovao je na klupi bh. prvaka Širokog.

Širokobriježani su pod Vlašićevim vodstvom slavili jučer nad Lovćenom u okviru 5. kola ABA 2 lige, a to im je ujedno bila četvrta uzastopna pobjeda u ovom regionalnom takmičenju.

Vlašić je nakon utakmice bio izuzetno zadovoljan.

"Prije svega drago mi je da sam se nakon toliko godina vratio u Široki. Hvala na podršci, hvala našim navijačima koji su nam bili velika potpora. Odigrali smo različito u dva poluvremena. U prvom smo igrali kako bih želio, sve je bilo tečno. U drugom poluvremenu nismo uspjeli zadržati takav ritam, morao je doći trenutak i kad će Lovćen odigrati bolje, to se dogodilo, ali uspjeli smo pobijediti", izjavio je Vlašić nakon utakmice, pa dodao:

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Čestitam igračima jer su pozitivno reagirali na promjenu u klubu, čestitam gostima na korektnoj igri."

Naredni meč Široki ima u ponedjeljak kada u goste na Pecaru dolazi Igokea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi