Vogošća sigurna kući protiv Mladosti

Liga BiH za košarkaše

Vogošća sigurna kući protiv Mladosti

Košarkaši Vogošće pobijedili su danas na domaćem parketu Mladost sa 95:76 u zaostalom meču 20. kola Lige BiH za košarkaše. 

Prva dionica je protekla u izjednačenoj košarci, ali u drugom periodu domaći pojačavaju tempo i taj period igre dobijaju sa 27:16, pa na odmor odlaze sa plus 13 jer su i tokom prve dionice stekli prednost od dva poena.

U nastavku utakmice Vogošća je bez problema držala prednost i na kraju je uspjela i da je poveća, pa je meč završen rezultatom 95:76.

Najefikasniji kod domaćih bio je Imran Fazlić sa 24 poena, dok je Angelo Warner dodao dva manje. Kod gostiju Hukić je ubacio 20 poena, a Milanović 14.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi