Vrabac: Dobra utakmica, borili smo se do kraja

Bh. košarkaš nakon poraza od Češke

Vrabac: Dobra utakmica, borili smo se do kraja

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je večeras poražena u Češkoj u svojoj pretposljednjoj utakmici u okviru kvalifikacija za SP.

Domaće Češka je slavila sa 69:64 u utakmici bez velikog rezultatskog značaja (BiH od ranije nema šansi za plasman), ali su izbranici Vedrana Bosnića ipak pružili dobru partiju.

"Odigrali smo dobru utakmicu, ali smo imali puno izgubljenih lopti i zbog toga nismo bili najbolji u ofanzivi. Vidjeli ste, borili smo se do kraja i to je za mene i moju ekipu jako važno. Odigrali smo dobru utakmicu. Moramo još učiti, raditi... Nismo imali puno vremena da se spremimo, ali nastavljamo se boriti i čekamo narednu utakmicu", izjavio je nakon utakmice bh. košarkaš Adin Vrabac.

Inače, Vrabac je večeras bio jedan od najboljih u redovima BiH, a susret je završio sa 14 poena na svom kontu.

Top Komentari

GMOKokosh
Bosnic mi djeluje kao pravo rjesenje na klupi
2 0
GMOKokosh
Nikad bolji Vrabac, iznenadio me, ovo je bila njegova noc. Svaka cast momcima, borili su se muski, ova mlada ekipa ima perspektivu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi