Vraća nam se NBA liga i odmah "skandal" na kladionici: Okršaj Lakersa i Clippersa u centru pažnje

Neočekivane kvote za derbi

Vraća nam se NBA liga i odmah "skandal" na kladionici: Okršaj Lakersa i Clippersa u centru pažnje

E. Čaušević

Nakon više od četiri mjeseca pauze ove sedmice se konačno nastavlja takmičenje u NBA ligi.

Završnica NBA lige će se igrati u Orlandu, a ekipe se već neko vrijeme nalaze u Disney Worldu gdje se spremaju za nastavak sezone. Prvi mečevi igraju se u noći s četvrtka na petak, a odmah nas očekuje veliki derbi.

Naime, snage će odmjeriti gradski rivali Los Angeles Lakersi i Los Angeles Clippersi. Ovi timovi su sigurno glavni kandidati za titulu i bit će zanimljivo vidjeti ko će na kraju biti pobjednik u Zapadnoj konferenciji.

Lakersi su trenutno prvi na tabeli jer imaju omjer 49-14, ali su Clippersi odmah iza njih s omjerom 44-20. No, mnogi vjeruju da će se deško desiti da Clippersi zaustave LeBrona Jamesa i društvo koji su itekako gladni uspjeha i žele titulu konačno vratiti u vitrine Lakersa.

Nastavak NBA lige se već dugo čeka, a za fanove košarke sigurno da nema boljeg načina nego da već prve noći gledaju derbi. Meč Lakersa i Clippersa igra se u petak u 3 sata ujutro i jasno je da vrijedi ostati budan.

NBA liga se konačno vratila i u kladioničarske ponude, a upravo je susret klubova iz Los Angelesa u centru pažnje. Jasno je da su James i društvo blagi favoriti, ali mnogi nisu baš očekivali takve razlike u kvotama.

Navijačima Clippersa se neće svidjeti šta kladionice predviđaju, ali ako vjeruju u uspjeh svog tima onda takvu kvotu ne smiju da propuste.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za meč Lakersa i Clippersa i to OVDJE. Također pogledajte i ponudu za ostale mečeve koji su pred nama na OVOM linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi