Vraća se NBA liga!
Foto - EPA

Počinje ludilo

Vraća se NBA liga!

M. Šljivak

Nakon gotovo četiri mjeseca pauze večeras se nastavlja NBA liga.


Disney World na Floridi već je neko vrijeme dom najboljih košarkaša svijeta, a nakon nekoliko pripremnih duela, večeras kreće i završni dio sezone.

Drugi dio sezone otvara utakmica New Orleans Pelicansa i Utah Jazza. Pelicansi su favoriti u ovom meču, a u Mozzartu OSTAVITE OPKLADU za ovaj meč.

Svakako da će glavna zvijezda na parketu biti Zion Williamson, a vidjet ćemo koliko će moći protiv Jazza. Meč počinje u 00:30 po bh. vremenu.

Tri sata iza ponoći slijedi pravi spektakl, duel gradskih rivala Los Angeles Lakersa i Clippersa. Bit će to obračun dvije ekipe koje bi mogle daleko, a vidjet ćemo ko će biti bolji.

I na ovaj meč se možete kladiti u Mozzartu, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti