Trener Širokog nakon poraza

Vujanović: Nedostajalo je malo više koncentracije

Košarkaši Širokog nisu uspjeli večeras doći do pobjede u Sarajevu.

Širokobriježani su okviru 12. kola košarkaškog prvenstva BiH od domaće Bosne Royal poraženi sa 78:70 u, što svakako nije rezultat kakvom su se nadali gosti iz Hercegovine.

Nakon utakmice komentar je dao trener Širokog Damir Vujanović.

"Nakon jako lošeg otvaranja utakmice i prve četvrtine, u nastavku smo zaigrali puno bolje i agresivnije. Vratili smo se u egal, u određenim trenucima bili u vodstvu, ali na kraju je došlo do pada koncetracija i grešaka koje su nas koštale. Jednostavno, Bosna je uspjela prelomiti utakmicu u finišu, no bez obzira na sve, čestitam im na pobjedi", kazao je trener gostiju Damir Vujanović, dodavši:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Žao mi je, da smo imali više koncentracije, pobjeda bi sigurno bila na našoj strani."

U timu Širokog najefikasniji su bili Mateo i Dario Drežnjak sa 14 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi