Vujošević: Da dođem u Olimpiju? Može, ali pod jednim uslovom

Selektor BiH odgovorio ironično

Vujošević: Da dođem u Olimpiju? Može, ali pod jednim uslovom

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević reagovao je na špekulacije da bi mogao dobiti posao u Olimpiji.

Mediji u Srbiji su jučer plasirali interesantnu vijest da ljubljanski klub namjerava postaviti Dejana Radonjića za trenera, a Duška Vujoševića za njegovog konsultanta.

Da u cijeloj priči baš i nema previše istine najbolje govori Vujoševićev komentar za Informer, iz kojeg se jasno da zaključiti da od toga neće biti ništa.

"Da budem Radonjićev konsultant u Olimpiji? Može, ali samo pod jednim uslovom - da u Olimpiju dovedu i Dragana Todorića Tošu", poručio je bh. selektor.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Za one koji ne znaju, Todorić je sportski direktor Partizana kojeg Vujošević smatra jednim od krivaca za njegovo tjeranje iz beogradskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije