Vujošević dobio ponudu za novi posao

Ponuđena mu funkcija u velikanu

Vujošević dobio ponudu za novi posao

M. Šljivak

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i  Hercegovine Duško Vujošević dobio je novu ponudu za posao.

Legendarnog stručnjaka bi u svojim redovima rado vidjela ekipa ljubljanske Olimpije. Međutim, ne radi se o mjestu trenera, već Vujoševiću slovenački velikan nudi mjesto savjetnika u ekipi.

Vujošević je, navodno, spreman da prihvati ovaj posao jer u Sloveniji ima mnogo bolje uslove za liječenje dijabetesa nego u Srbiji, što bi na kraju moglo i presuditi u odluci da preuzme funkciju savjetnika u timu iz Ljubljane.

To nije sve. Olimpija u narednoj sezoni želi na klupi vidjeti nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića, te imaju namjeru da sa njim napadnu sami vrh ABA lige i plasman u Euroligu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Ostaje nam da vidimo kakva će biti konačna odluka Vujoševića o ovoj ponudi i hoće li se novi posao odraziti na njegovu poziciju selektora reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi