Vujošević zbog 113.000 eura napravio haos Partizanu

Blokirao beogradski klub

Vujošević zbog 113.000 eura napravio haos Partizanu

E. Čaušević

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, Duško Vujošević, blokirao je Partizan zbog neizmirenih dugova koje ovaj klub ima prema srbijanskom treneru.

Vujošević je s dosta uspjeha predvodi Partizan, ali kada je posljednji put napustio klupu ovog tima beogradski klub nije izmirio dugove prema ovom treneru. Tamošnji mediji prenose da Partizan ne može registrovati nove igrače zbog zabrane Košarkaškog arbitražnog suda.

Partizan duguje Vujoševiću 113.000 eura, a na adresu beogradskog kluba stigla je nova suspenzija. Srbijanski stručnjak krajem prošle godine na sudu je dobio spor sa Partizanom koji je imao obavezu da isplati sva dugovanja prema Vujoševiću.

Kada to u beogradskom klubu nisu uradili stigla je nova suspenzija. Vujošević je dao Partizanu sedam dana da izmiri dugovanja, ali to nije urađeno jer je ovom klubu tada bio blokiran bankovni račun. Ipak, račun je nedavno odblokiran i očekuje se da u Partizanu što prije riješe ovaj problem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi