Wade: Pridružite mi se, ovo je moj posljednji ples

Prelomio je

Wade: Pridružite mi se, ovo je moj posljednji ples

Edmir Škorić

Dwayne Wade je odlučio odigrati još jednu sezonu u NBA ligi.

Jedan od najboljih bek šutera u povijesti NBA lige osvojio je tri naslova u bogatoj karijeri. Iako je bilo govora da bi se mogao penzionisati ovog ljeta, odlučio je odigrati još jednu sezonu.

Tridesetšestogodišnji košarkaš je u emotivnoj video poruci saopštio da ostaje još jednu godinu, čeka ga posljednji ples...

"Uvijek sam radio stvari na svoj način. Bile one dobre ili loše, do ovoga sam došao zato što sam radio i osjećao da je nešto ispravno za svoju porodicu i sebe. A osjećam da je ispravno ljudi da vas zamolim da mi se pridružite u posljednjem plesu, u još jednoj sezoni", rekao je Wade.

Wade je krajem prošle sezone, tačnije njenog regularnog dijela iz Cavsa tradean natrag u Miami Heat u kojemu je proveo 13 sezona i najbolje dane karijere i po svemu sudeći Florida će biti njegova zadnja destinacija jer je izgledno da će Wade sa Heatom predstojeću sezonu potpisati za veteranski minimalac od 2,4 miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi