Warriorsi poručuju: Ne kladite se protiv nas, ovo nije kraj

Golden State ostao bez titule, ali ne i ambicija

Warriorsi poručuju: Ne kladite se protiv nas, ovo nije kraj

E. Škorić

Golden State je sinoć doživio poraz u Torontu i ostao bez titule u NBA ligi.

Warriorsi su imali problema s povredama tokom finalne serije, na kraju su poraženi s 4:2 od Toronta u seriji, ali glavni igrač bivšeg NBA prvaka Steph Curry smatra da ovo nije kraj generacije.

"Teško je izgubiti finale, ali naša priča nije još gotova. Sve što smo doživjeli u posljednjih pet godina je sjajno, ali definitivno ne mislim da je gotovo", rekao je Curry.

"Borili smo se do kraja, utakmica je bila na jednu loptu... Ali, vratićemo se. To nam je u DNK. Ne bih se kladio protiv nas sljedeće sezone", dodaje Curry.

I njegov saigrač Draymond Green smatra da nije gotovo.

"Svi vjerovatno misle da je ovo naš kraj. Ali, to nije pametno razmišljanje. Izgubili smo ove godine, ali vratićemo se. Još nismo završili", rekao je Green.

Top Komentari

Aldin Neki
U Torontu gradačaćki novinaru!?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti