Westbrookov odgovor novinarima i kritičarima: Ovo mi ne možete oduzeti!

Kritikovali ga zbog slabih igara

Westbrookov odgovor novinarima i kritičarima: Ovo mi ne možete oduzeti!

E. Škorić

Teška vremena u Oklahoma Cityju. Thunder je izbačen iz doigravanja ranije nego što se očekivalo i to poprilično lagano, pošto je Portland slavio s 4:1 u prvoj rundi play-offa na Zapadu.

Jedan od tragičara za OKC bio je Russell Westbrook. Od njega se najviše očekivalo, ali on definitivno nije bio raspoložen, pa je izložen brojnim kritikama.

"Ako želite procijeniti moju karijeru i što sam učinio u dvije ili tri igre, nastavite", odgovorio je Westbrook na pitanje novinara o slabim igrama u duelu s Portlandom.

"To ne znači sr**e za mene. Probudit ću se s troje prekrasne djece, nasmijan i sretan, uživatu u životu i ništa se neće promijeniti. Možeš govoriti o tome jesam li igrao loše ili ko je bio bolji i ko nije, ali znam ko sam i to je najvažnije što mogu reći o sebi. Znam svoje sposobnosti i šta sve mogu. Uživajte u mom životu", ispalio je Westbrook.

"Ljudi te pokušaju natjerati da padneš, pokušat će ti oduzeti ono što imas, ali a sam blagosovljen i stalno se molim, zahvalan sam na svemu što imam i niko mi to ne može oduzeti, bez obzira na sve", izjavio je Westbrook.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti