Whiteside: Frustriran sam, ovo je ludo, možda i odem iz Miamija

Centar razočaran minutažom

Whiteside: Frustriran sam, ovo je ludo, možda i odem iz Miamija

Edmir Škorić

Centar Miami Heata Hassan Whiteside teško podnosi to što dobar dio meča provede na klupi.

Whiteside igra malo ove sezone, u Miamiju uglavnom koriste nisku petorku, pa za ovog centra nema previše minuta i to ga očigledno frustrira.

"Ma to je s**nje, čovječe. Ovako je tokom čitave godine. Frustrira me, teško je. Ne znam, ludo je, ne razumijem to", kazao je Whiteside nakon poraza od Brooklyn Netsa.

Upitan da li je ova situacija takva da bi mogla da odredi njegovu sudbinu u Miamiju, Whiteside je odgovorio: "Ne znam. Možda". Time je najavio odlazak iz Heata.

Protiv Netsa je odigrao 20 minuta i ubacio je 14 poena uz šest skokova, ali je posljednju dionicu ostao na klupi. U zadnjih 10 utakmica ima prosjek od 19,5 minuta provedenih na parketu i 11 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi