Wizardsi poraženi u Capital One Areni, Dallas slavio nad Hornetsima

Heat bolji od Indiane

Wizardsi poraženi u Capital One Areni, Dallas slavio nad Hornetsima

E. Ganibegović

Washington Wizardsi su u svojoj Capital One Areni doživjeli poraz od Utah Jazz rezultatom 104:107, dok je Dallas Mavericks slavio na neugodnom gostovanju kod Charlotte Hornetsa sa 111:115.

Imali smo priliku gledati zanimljivu košarkašku predstavu između Wizardsa i Jazza, ali na kraju su nešto više pokazali gosti.

Ricky Rubio je predvodio goste sa 21 poenom, a treba spomenuti Joe Johnsona koji je sa klupe ubacio 16 poena. Na drugoj strani John Wall je bio briljantan sa 35 poena i 11 asistencija.

Dallas je uz dosta muke slavio u Spectrum Centru, gdje su imali dosta problema sa Hornetsima koji su na momente bili bolji protivnik, ali na kraju je pobjeda pripala Mavericksu.

Harrison Barnes je za Dallas brojao do 25, dok je Kemba Walker na drugoj strani zabio čak 41 poen.

Miami Heat je u Indianapolisu došao do pobjede protiv Pacersa rezultatom 106:114. Goran Dragić je bio najefikasniji u redovima Heata sa 20 poena. Vicotr Oladipo je za Indianu ubacio 26 poena.

Rezultati ostalih utakmica:

Brooklyn Nets - Detroit Pistons 80:114

New York Knick - Chicago Bulls 119:122

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti