Wwin - Generalni sponzor KK Borac Banja Luka

Klub će u iduće tri sezone nositi naziv KK Borac WWin

Wwin - Generalni sponzor KK Borac Banja Luka

Sponzorski tekst

WWin nastavio je odličnu saradnju s klubovima iz Bosne i Hercegovine, a dio velike porodice postao je i KK Borac iz Banjaluke.

KK Borac je u svoim saopćenju za javnost povodom generalnog sponzorstva naveo:

„KK Borac i kompanija WWIN su zvanično potpisali sporazum o generalnom sponzorstvu u naredne tri sezone, te će tako klub ubuduće i u svom nazivu nositi ime KK Borac WWIN. Sa velikim zadovoljstvom smo podigli saradnju sa ovom renomiranom kompanijom na viši nivo, hvala im što su prepoznali potencijal ulaganja u naš kolektiv te time omogućili da se Klub razvija, te u budućnosti još bolje funkcioniše.

KK Borac WWIN će se u predstojećoj sezoni nastupati u ABA2 i Premijer ligi BiH, te u KUP-u BiH KUP-u RS, u svim informacionim medijima (TV, novine i internet) u nazivu i naslovu imena kluba će stojati i ime kompanije WWIN.

Ugovor je potpisan na tri godine, tačnije teče od 05.09.2022. pa na tri naredne sezone 2022/23 2023/24, 2024/25“.

Opis nije dostupan.

Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša i među njima je uložio u najviše klubova obzirom da je jedino logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

Logo WWin krasi dresove klubova u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim fudbalskim ligama. Vrijedno je izdvojiti FK Jedinstvo Bihać, FK Radnik Bijeljina, FK Ljubić Prnjavor, FK Kozara Gradiška, FK Velež Nevesinje, FK Mladost Gacko, FK Hercegovac Bileća.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Košarkaške klubove: KK Borac Banja Luka, KK Široki, KK Mladost Mrkonjić Grad, kao i
rukometne klubove RK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, ženski rukometni klub Borac Banja Luka, RK Velež Nevesinje, ženski odbojkaški klub Leotar Trebinje, muški odbojkaški klub Bosna Sarajevo.

Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, KFM Leotar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti