Za sedmicu izgubio šest kilograma, vratio se na parket i odmah zablistao

Vodio svoj tim do pobjede

Za sedmicu izgubio šest kilograma, vratio se na parket i odmah zablistao

A. Čaušević

Jimmy Butler se vratio na parket nakon što je propsutio deset posljednjih mečeva Miami Heata u skladu s protoklom protiv koronavirusa. 

Odlični košarkaš je za sedmicu uspio izgubiti šest kilograma, ali to ga nije spriječilo da zablista prilikom povratka na parket.

Butler je bio odlučujući igrač u pobjedi Heata nad Sacramento Kingsima 150:104 kada je postigao 30 poena, imao sedam skokova i ostvario osam asistencija.

Njegovim povratkom Heat je prekinuo i niz od pet utakmica bez poraza, a tokom njegovog odsustva franšiza s Floride je imala učinka 2:8.

Butler je u pobjedi imao i dobru podršku Bama Adebaya koji je psotigao 18 poena i ostvario 13 skokova. Za Kingse je najefikasniji sa 30 poena bio DeAaron Fox.

Top Komentari

Zmiugaloma
105:104 debilu. Cuj 150:104 ja jos budala isao da provjerim je l' moguce. Koji are vi moroni.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi