Zaboravite Kecmana: Igrač Reala postigao koš sa 25 metara!

Campazzo izveo čudo

Zaboravite Kecmana: Igrač Reala postigao koš sa 25 metara!

Real Madrid je večeras deklasirao Barcelonu rezultatom 92:65 u košarkaškom El Clasicu u okviru Eurolige.

Utakmicu je obilježio jedan detalj s kraja prvog poluvremena, a u glavnoj ulozi je bio košarkaš reala Facundo Campazzo.

Barcelona je imala posljednji napad u prvom poluvremenu ali nije uspjela poentirati, pa je lopta pala u ruke Campazzu kojem nije preostalo ništa drugo nego da šutira preko cijelog terena.

To se i dogodilo, a kada je lopta prošla kroz obruč uslijedilo je veliko slavlje domaćih košarkaša i navijača, dok gosti iz Katalonije nisu mogli da vjeruju šta ih je snašlo.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Precizno je izračunato da je Campazzo postigao koš sa ča udaljenosti od 25 metara, što se zaista rijetko viđa u košarci.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ibro
Eh koliko ih je Remzo postigo sa te udaljenosti pa nikome nista
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi