Zahiragić: Igokea je apsolutni favorit

Košarkaš Sparsa

Zahiragić: Igokea je apsolutni favorit

Košarkaš Sparsa Adi Zahiragić govorio je za SportSport.ba uoči utakmice Igokee i Sparsa, koja se igra večeras.

Sarajevski tim je Ligu 6 otvorio sa dva poraza, nakon čega je došla pobjeda protiv Leotara, koja je podigla samopouzdanje igračima Sparsa.

"Bili smo u maloj krizi krajem Lige 12 i početkom Lige 6. Mislim da smo platili danak neiskustvu. Ulazili smo u crne serije, a protivnici su to znali iskoristiti", rekao je Zahiragić, te dodao:

"Protiv Leotara smo sveli greške na minimum i tu smo dobili utakmicu koja će nam mnogo donijeti na samopouzdanju. Slijedi nam utakmica s Igokeom, koja je apsolutni favorit u ovoj ligi. Potrudit ćemo se da pružimo što veći otpor, dat ćemo sve od sebe pa ćemo vidjeti".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Meč Igokee i Sparsa igra se s početkom u 19 sati.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi