3

Komentari (3)

King_Kenny
...pa ovo je postavio ne iz razloga sto ce on vise sutirati trojke,nego sto ce se vise napada zavrsavati preko njega iz reketa...on se nakon ispadanja u playoffu upravo zalio na to,da se premalo koristi njegova visina u reketu...a ako cemo realno,on je prilicno los sto se tice igre u reketu,prosle sezone je cista polaganja promasivao,pravio je kamaru prekrsaja u napadu u igri 1 na 1 protiv nizih igraca,nema osjecaja za floater i uopste ga ne koristi,a mogao bi mu biti jedno od jacih oruzja...uglavnom,morat ce dosta da radi ako misli biti koristan ekipi sto se napada tice...u odbrani je odlican,uz Covingtona najbolji u ekipi.
Tas14
Upravu si malo ali i nisi… Nurkic ima izuzetan osjecaj za pivotiranje i polaganje
King_Kenny
@Tas14 ...kako je to radio prosle sezone ne bi se reklo bas da ima osjecaja...mada mora se reci i to da se igra Blazersa u napadu i nije bazirala na Nurkicu i poenima iz reketa prethodnih godina,tako da je on tu poprilicno zahrdjao...Nurkic je profil centra koji je vise vise okrenut igri u odbrani nego u napadu,kakvi su npr. Clint Capela i Rudy Gobert,koji ne uzimaju mnogo suteva kao npr.Jokic i Embiid,ali kada uporedimo procente suta Capele i Goberta sa Nurkicevim vidimo da je Nurkic mnogo losiji od njih,nema ni 50% u karijeri dok su oni preko 60%...to dovoljno pokazuje koliko Nurkic mora da radi na svom sutu i zavrsnici.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.