Zbog svega što se dešava legendarni Željko Obradović može samo da se uhvati za glavu

Ogromni problemi za Fener

Zbog svega što se dešava legendarni Željko Obradović može samo da se uhvati za glavu

M. Šljivak

Turski Fenerbahče našao se u ogromnim problemima pred Final Four Eurolige.

Na završnom dijelu takmičenja ekipa Željka Obradovića neće moći da računa na dvojicu veoma bitnih košarkaša, pa tako u Vitoriji neće igrati Joffrey Lauvergne i Gigi Datome.

Povrede su bile jače od ovih košarkaša. Datome je posljednji u nizu koji se povrijedio, a stradalo mu je stopalo i on neće moći da pomogne svom timu u završnom dijelu sezone.

Nije to jedini problem za Obradovića pred završni turnir. Nikola Kalinić i Jan Vesely su također zbog povreda pod velikim upitnikom i čini se sve kako bi oni što prije uspjeli da se oporave.

Međutim, za sada je i njihov nastup na Final Fouru pod znakom pitanja i Fener je zaista u ogromnim problemima.

Završni turnir Eurolige igra se od 17. do 19. maja u španskom gradu Vitoriji, a pored Fenera tamo će igrati Anadolu Efes, CSKA Moskva i Real Madrid

Fener će za protivnika u polufinalu imati gradskog rivala Efes, dok će o drugom putniku u finale odlučivati aktuelni prvak Real i CSKA.

Top Komentari

GAziJAA___
Ako vec ne znate ko nece igrati, imate na sportklubu objasnjeno..ali vi ste kraljevi nagadjanja..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi