5

Komentari (5)

saju701
Obradovicu kme kmeee
Haroldinjo
Dajte odstranite ovog cetalja sa naseg portala molit cu vas lojepo ss.ba
HamzaVojvoda
Jadni bosnjo posto nema nista svoje glavni cilj u zivotu je biti protiv srba kada neki drugi dodju na megdan i tu svu svoju jadnu silu i chetnik propagandu prosipat. Kako ce madrid past genocidno u cetvrtak a sa njim i san svakog jadnog bosnje. Do Kaunasa pa onda se opet naostrit za final 4 preko tva navijat za katalonce genocidne cifyte bilo ko samo protiv brace. Jedva cekam dan kad cete ostati i bez to pola bosne
Koljaccetnika
cetnicicu prljavi ti si najmanje pozvan da navijas za Partizan jer si cetnik! A sto se tice Nezavisne Drzave Bosne I Hercegovine Tu se slazemo,cetnitet iz kojeg lajes ce biti ociscen od cetnika u to nemoj da sumnjas!
Tako je gospodine jedno ime kao tvoje cijeli sistem košarke promjeni , a to dušmane i neznalice boli !!! Ne kukaš , ne buniš se , pa šta je danas falilo da Tristan povredi tavaresa što 20000 hiljada ljudi na tvoju stranu što ? Ali ne , ni jednom nisu spomenuo kazne , koje su bile ciljane , ali nema veze jedan si Željko , ovi neka crknu !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.