Zemljotres je prava riječ za ono što se desilo u Skenderiji

Tresle su se tribine

Zemljotres je prava riječ za ono što se desilo u Skenderiji

Admin Čaušević

Iako nije bio na svom prepoznatljivom nivou, Džanan Musa je donio pobjedu BiH nad Bugarskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. 

Košarkaški Zmajevi su slavili rezultatom 76:73, a Musa je sa zvukom sirene pogodio trojku za važnu pobjedu.

Susret sa tribina dvorane Mirza Delibašić je pratilo oko 4 hiljade navijača koji na kraju kući odlaze s osmijehom na licu.

Osmijeh na lice donio im je Musa koji se sjajnom trojkom iskupio za sve promašaje te je donio pobjedu bh. reprezentaciji.

Nakon što je pogodio trojku uslijedilo je veliko slavlje i erupcija oduševljenja među navijačima i košarkaškima reprezentacije BiH.

Musa: Bog je najveći

"Bog je najveći. Ja sam iznimno zahvalan što sam mogao taj šut da dobijem. Odigrao sam stvarno lošu utakmicu i mislim da su momci na kraju meni vjerovali i ja im se zahvaljujem na tome. Dobili smo utakmicu, to je najbitnije i nastavit ćemo se boriti", rekao je Musa poslije meča te dodao:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Jednostavno, mislim da je ovo period "nesezone" kad smo malo i umorni i svi nekako prašnjavi, ali na kraju sam skupio snage i mi svi da dobijemo ovu utakmicu i jako sam zahvalan na tome."

Bosna i Hercegovina je tako ovaj krug kvalifikacija završila s omjerom od tri pobjede i tri poraza. 

Top Komentari

Gari Garinča
Publika je cista nula. Da se ovo igralo u Tuzli,Zenici ili Bugojnu atmosfera bi bila paklena.
5 1
crnoicrveno
Atmosfera, Hajmo Skenderija uuu i to je to a lomi se utakmica
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi