3

Komentari (3)

mate.raguz
Ja san ovo pratija jer san mislija da ce cure biti glavne na svjetckom prvenstvu. Volin gledat dobar basket.No medjutim kad sam vidija kako igra Jones na svjetckom, a kako druge "nase"cure setaju, kako pivaju srpske pisme prid utakmice i u pauzama, , ponasaju se ko da igraju za Srbiju a ne BiH.Nisu se trudile uopce, nisu tile igrat, i to se odma vidilo. Cim je svjetcko zavrseno, one se povukle iz reprezentacije.Krvi mi, nebi malom ditetu tako lako zamazale oci.Mislin da je bilo puno politike u svemu a Raza je vazda bila komunista, jugosavenka i ja njojzi nimalo ne virujen
King_Kenny
...eto,i kad se ovako ponasa bosnjacki predstavnik u tom savezu,sta onda ocekivati od Srba i Hrvata?...
BHFLjiljan
Braco, kad nam je dosta vise? Da izvines rade nam sta hoce na sve strane. Imal pravde u Bosni? Nema. Znaci jeli ikom dosta bilo da Nas sistem ismijava? Izgleda da nije jer ni neznamo za napad. Mi smo pokazali da znamo sutiti. Zato svi trebamo ****t sistemu mater od jednom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.