11

Komentari (11)

criticos
Odeš sa ubjeđenjem samovoljog tumačenja pravila da si osigrao plasman jer se Bjelorusija nije pojavila, a oni ti kažu: samo ti igraj. I još ne odigraš ni jedne pripremne utakmice, i izađeš na megdan jakoj reprezentaciji i popuši 32 razlike. Računica je jasna. Pobjediti Japan 20 razlike i osigurati plasman na SP, neovisno kakvu će odluku FIBA donijeti. I sutra će nas iznenaditi odluka da sa Bjelorusijom odigramo naknadno meč kao posljednjeplasirana ekipa tria.
roki-rokic
Propade FIBI plan ugurtai neku repku umjesto BiH.
19211921
Sad ce oni nas u baraz
Goran86
Da pobjediti japanke, japanke razvalile kanadjanke...a kanadjanke razvalile...
MetAlien
Čeka se Australija (domaćin) i Amerika (olimpijski pobjednik) da osiguraju učešće preko kvalifikacija , jer ako bi neka od te dvije reprezentacije završila na 4 mjestu automatski bi neki trećeplasirani ispali a oni prošli.
user1597698961
Australija i amerika su vec ubiljezile po pobjedu ,samim tim vec su u top 3. Smrdi ovo sto se fiba jos nije oglaasila za nasu grupu...
MetAlien
Matematički gledano jedna pobjeda ti ne donosi sigurno mjesto među prve tri, jer sa stvaranjem kruga od 3 reprezentacije sa omjerom 1-2 ako imas najlošiju koš-razliku opet ispadaš. Realnost da će Amerikanke izgubit toliko da budu lošije od Portorikanki je nešto drugo. Kanada je već osigurala jer ni matematilki ne može bit lošija od drugog mjesta.
emir_89
Nisu ubacili nikog u grupu a 3 idu sad
Ante G.
Motaj kablove, gasi mjesalicu... Cuj sta je. :))))
Koba84
Ante stvarno vase zene imaju dobru ckapi. Najbolje se klizu dalmatinke
roki-rokic
Ante dobro ti se sekica guzi a mama jos bolje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti