NBA zvijezda se prežderava: "To su veoma loše vijesti"
Foto - Screenshot

Zion ima ogroman višak

NBA zvijezda se prežderava: "To su veoma loše vijesti"

Midhat Šljivak

NBA zvijezda Zion Williamson već dugo je van parketa zbog povrede stopala.

Njegova kilaža navodno je otišla i preko 150 kilograma u proteklom periodu, a analitičar Skip Bayless nedavno je iznio zabrinjavajuće podatke o košarkašu New Orleans Pelicansa.

Zion navodno jede sve što mu se nađe pod rukom i zbog toga je dostigao ogromnu kilažu.

"Rečeno mi je da njegova kilaža nije baš preko 150 kilograma, ali ima nekih 10-ak kilograma ispod toga. I to je isto ogroman problem", rekao je Bayless i dodao je:

"Loše vijesti su te što on ždere hranu. Pojede velike pizze, dosta koristi gazirane sokove koji su puni šećera", rekao je Bayless.

Williamson navodno izbjegava i rehabilitacione treninge. Ne dolazi redovno na njih, a prije nekoliko dana je i zaspao dok su mu puštali film.

Zion je u NBA ligu došao kao velika zvijezda. Dobro je krenuo u dresu Pelicansa, ali stalne povrede već sve zabrinjavaju.

Ovaj 21-godišnjak je u karijeri odigrao 85 utakmica i na prosjeku je od 25.7 poena i sedam skokova po meču.

Top Komentari

stranputica
Mašala momčine, dva sepeta ćumura u je'noj ruki....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi