Nema 150 kilograma, a nije ni povrijeđen: Čudesna mašina pokazala šta NBA čeka u narednoj sezoni
Foto - Screenshot

Zion Williamson se uspješno oporavlja

Nema 150 kilograma, a nije ni povrijeđen: Čudesna mašina pokazala šta NBA čeka u narednoj sezoni

Midhat Šljivak

Košarkaš New Orleans Pelicansa Zion Williamson dugo je bio u centru pažnje svjetske javnosti nakon što je navodno na sebe 'nabacio' 150 kilograma.

Williamson će propustiti kompletnu ovu NBA sezonu zbog povrede stopala, a Pelicansi su jučer objavili da nema smisla da se vraća zbog nekoliko utakmica i da se Zion sprema za narednu sezonu.

Iako su mnogi tvrdili da je Zion predebeo da bi se uopšte pojavio na parketu, on je jučer objavio snimak koji demantuje da se nalazi u lošem stanju.

Mlada NBA zvijezda je na Instagramu objavila snimak dok zakucava i prema snimcima, on uopšte nema previše viška kilograma.

Također, povreda stopala je očigledno prošlost jer je Zion silovito zakucao, ali Pelicansi očigledno ne žele ništa da rizikuju i odlučili su da na njega računaju tek u narednoj sezoni.

Zion Williamson je u NBA karijeri odigrao 85 utakmica i na prosjeku je od 25.7 poena i sedam skokova po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi