Zlatko Golijanin: Gradina je moj dom
Odlični bek šuter ostaje u Gradini

Bek šuter o "navodnom" odlasku u drugi tim

Zlatko Golijanin: Gradina je moj dom

E. Dindić

Iako su se pojavile špekulacije prethodnih dana da bi jedan od najboljih košarkaša Gradine Zlatko Golijanin mogao da promjeni sredinu, po svemu sudeći da od toga neće biti ništa.

Naime, kao nova destinacija ovog beka šutera spominjala se mlada i ambiciozna ekipa IBU Spartansa iz Živinica.

Kako sam ističe, Gradina je njegov dom i od promjene sredine nema ništa.

"Već sam pet godina u Gradini, ne planiram mijenjati sredinu. U Srebreniku se osjećam kao domaći košarkaš, tu su me lijepo primili i zaista nema razloga da idem bilo gdje. Trenutno sam skoncentrisan na svoje igre, te želim da pomognem klubu da ostvari što više pobjeda, kako bih opstali u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Nadam se da će u drugom dijelu sezone ostvarivati mnogo bolje rezultate, te na kraju opstati u najjačem rangu bh. košarke", rekao je Golijanin.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, ekipa Gradine u posljednjem kolu bh. prvenstva  poražena je u Mejdanu, od ekipe Sparsa rezultatom 76:51.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi