Zmajevi odradili trening u Rigi
Foto - KSBiH

Pred utakmicu s Latvijom

Zmajevi odradili trening u Rigi

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je trening u Rigi, gdje će sutra otvoriti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo protiv Latvije.


Izabranici Vedrana Bosnića u odličnom raspoloženju dočekuju meč s Latvijom. Svi su uvjereni u pobjedu nad kvalitetnim rivalom i sigurno je da našu selekciju očekuje izuzetno težak meč.

Za utakmicu protiv Latvije Bosnić neće računati Draška Kneževića, Ismeta Sejfića, Amara Gegića, Juru Zubca, a za utakmicu s Latvijom konkurišu sljedeći košarkaši:

Andrija Stipanović, Filip Adamović, Miralem Halilović, Muhamed Pašalić, Kenan Kamenjaš, Edin Atić, Milan Milošević, Adin Vrabac, Aleksandar Lazić, Emir Sulejmanović, Sani Čampara i Amar Alibegović.

Utakmica Latvija - BiH igra se sutra s početkom od 18:30 sati, a po kvotama kladionice Mozzart domaćin je favorit u ovom susretu.

Opkladu za ovaj meč ostavite OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.