Bosnić četvoricu košarkaša ostavio u Sarajevu

Neće igrati protiv Latvije

Bosnić četvoricu košarkaša ostavio u Sarajevu · Saznajemo

A. Čaušević

Košarkaška reprezentacija BiH će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo otvoriti gostovanjem Latviji u petak, a tri dana kasnije u Tuzli će dočekati Grčku.

Košarkaški Zmajevi su se u nedjelju okupili u Sarajevu, a nakon nekoliko obavljenih treninga danas putuje za Latviju.

Kako SportSport.ba saznaje Vedran Bosnić na gostovanje u Rigu neće voditi četvoricu košarkaša koji će pak biti u konkurenciji za duel s Grcima u ponedjeljak u tuzlanskom Mejdanu.

Za utakmicu protiv Latvije Bosnić neće računati Draško Knežević, Ismet Sejfić, Amar Gegić, Jure Zubac. Oni će nastaviti s treninzima, a ekipi će se priključiti po povratku iz Latvije.

To znači da će za susret s Latvijcima konkurisati sljedeći košarkaši: Andrija Stipanović, Filip Adamović, Miralem Halilović, Muhamed Pašalić, Kenan Kamenjaš, Edin Atić, Milan Milošević, Adin Vrabac, Aleksandar Lazić, Emir Sulejmanović, Sani Čampara i Amar Alibegović.

Ekspedicija košarkaške reprezentacije BiH će danas otputovati za Latviju, a početak meča u Rigi je zakazna za 18:30.

Promo

Top Komentari

pitaristok
"cetvericu".......???? Ok...
5 0
Mowzilla
Da li neko zna šta je sa Sikirašem?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi