Zoran Glomazić ponovo na klupi HKK Zrinjski

Vodio Plemiće od 2012. do 2015. godine

Zoran Glomazić ponovo na klupi HKK Zrinjski

Zoran Glomazić novi je trener mostarskog HKK Zrinjski. 

Nakon pomalo neočekivanog odlaska Nevena Nikolića poslije poraza od Bosne uprava Zrinjskog promptno je reagirala i pronašla zamjenu za trenera koji je s mladim timom Plemića radio sjajan posao.

Zoran Glomazić, crnogorski stručnjak od danas je novi trener mostarskog tima, a već sinoć je bio u Mostaru i prisustvovao je pobjedi Plemića nad HKK Široki rezultatom 96:90. Glomazić  je već  vodio Plemiće i to pune tri godine sve do novembra 2015. godine. Nakon odlaska iz Mostara radio je u Sutjesci iz Nikšića koju je napustio u junu prošle godine nakon isteka ugovora.

Zrinjski nakon 12 odigranih utakmica ima odličan omjer od 8-4.

Promo

Top Komentari

Humac
Svaka čast za pobjedu protiv Širokog ali ne treba zatvarati oči zbog padova u igri.Oni su posljedica manjka rotacije kvalitetnim igračima.Ne može Amerkanac igrati non stop,uz fenomenalnu igru čovjek se zamalo pretvorio u tragičara kad je u zadnjoj minuti izgubio loptu.i ne samo tu nego i na centru su problemi.Jer je samo Knežević iskusan i kvalitetan centar.Svaku jaču utakmicu protivnik napravi daleko više drugih napada pod košem Zrinjskog poslije skoka nego što to urade igrači Plemića u napadu.Petriću svaka čast pokazao se kao znalac ne samo na terenu nego i na klupu.Biće on super trener.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi