Jadna scena iz Pionira: Legenda sjedi i sluša uvrede s tribina od navijača Crvene zvezde
Zoran Savić brutalno je izvrijeđan od strane navijača Crvene zvezde u Pioniru (Foto: Screenshot)

Savić na udaru

Jadna scena iz Pionira: Legenda sjedi i sluša uvrede s tribina od navijača Crvene zvezde

M. Šljivak

Crvena zvezda i Partizan trenutno u Beogradu igraju meč 21. kola Eurolige, a u prepunom Pioniru ulogu domaćina imaju košarkaši Crvene zvezde.

Prepun Pionir dočekao je večeras igrače Crvene zvezde i Partizana, a naravno 'gosti' u crno-bijelim bojama dobili su žestoke zvižduke po izlasku na parket.

Nisu navijači crveno-bijelih štedili ni apsolutne legende srbijanske košarke. To je bilo vidljivo po uvredama s tribina kojima su zasuta poznata lica.

Sportski direktor Partizana Zoran Savić žestoko je izvrijeđan od strane navijača Crvene zvezde. Nekoliko njih je s tribina psovalo i vrijeđalo ovog nekadašnjeg košarkaša.

"Vrati konju glavu, Zorane", čulo se s tribina prema Saviću.

Oglasi

Legendarni košarkaš mirno je gledao prema tribinama. Njemu je očigledno svejedno šta mu imaju reći jer se radi o ljudima koji su dosta puta pokazali ko su i šta su.

Na udaru navijača crveno-bijelih bio je i košarkaš Partizana Uroš Trifunović.

Ovom 22-godišnjaku u Crvenoj zvezdi ne praštaju činjenicu što je ispred Zvezde odabrao Partizan jer je njegov otac Aleksandar legenda njihovog kluba.

Pred ovaj meč grudvom je pogođen centar Partizana Mathias Lessort, ali Francuz nije reagovao i otišao je u dvoranu.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Ovakve scene u duelima Crvene zvezde i Partizana su očekivane. Za sada je samo sreća što ne dolazi zbog teških sukoba kakvih je ranije znalo biti.

Međutim, i ove scene i uvrede prema legendama su zaista bizarne jer ipak je ovaj čovjek nekada igrao za reprezentaciju za koju su i ovi što ga vrijeđaju srdačno navijali.

Top Komentari

green_dragon
Ko im yebe mater.....samo neznam sto im se daje prostor na portalu....odavno se zna da su GOFNA i jedni i drugi
4 0
nakopitam
Vlaška posla
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi