Zrinjski i dalje bez poraza na Bijelom Brijegu

ABA 2 liga, 9. kolo

Zrinjski i dalje bez poraza na Bijelom Brijegu

Teškom mukom košarkaši Zrinjskog večeras su savladali žilavu momčad Rogaške. Iako je Zrinjski većim dijelom susreta imao prednost, gosti se nisu predavali i uspjeli su utakmicu uvesti u neizvjesnu završnicu.

Konačni rezultat na kraju je bio 81-75 za mostarski tim. Marko Ramljak predvodio je Plemiće s 19 koševa, a mora se istaknuti i njegova fantastična obrana koja je goste natjerala na velik broj izgubljenih lopti.

Dobru utakmicu odigrali su Ljujić i Šutalo sa 16, odnosno 15 poena, dok su Princ i Sokolović odlično organizirali igru Mostaraca. Mitja Nikolič i Zadranin Ivan Batur, te Davis s kombiniranih 59 koševa (Nikolič 21, Batur 19, Davis 19) odigrali su dobru utakmicu, ali njih trojica na kraju su bili premalo da bi dvorana Bijeli Brijeg prvi put ove sezone svjedočila porazu HKK Zrinjskog.

Omjer Plemića u ABA 2 ligi nakon ovog kola je 4-5, a sve pobjede ostvarene su na domaćem parketu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Zrinjski: Šutalo 15, Kuzman, Petrić, Princ 3, Sokolović 9, Golemac, Demić 3, Begić, Brummit 10, Miličević 6, Ljujić 16, Ramljak 19.
Rogaška: Kosič 3, Davis 19, Đuranović 4, Fon 5, Vujačić, Nikolič 21, Batur 19, Pajić, Šantelj 1, Drobnjak 3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi