Zrinjski raskinuo saradnju s braćom Zovko

Napustili Plemiće

Zrinjski raskinuo saradnju s braćom Zovko

Uoči prijateljskog ogleda za ekipom Mladosti u Mrkonjiću, u utakmici koja se igra u 19 sati, zna se da će HKK Zrinjski u budućnosti nastupiti bez braće Zovko, Daniela i Matea, momaka koji su prve košarkaške korake napravili upravo u Zrinjskom. 

Službeno priopćenje glasi da ova dva krilna košarkaša nisu zadovoljili kriterije struke, a neslužbeno se govorka da nisu prihvatili ponudu kluba.

Kako god, Daniel i Mateo, koji je prošle sezone odigrao sjajnu sezonu na mjestu zaštićenog godišta, te zaradio poziv u juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, potražit će nove angažmane. 

Mateo je, kako kažu izvori bliski klubu, ionako bio na izlaznim vratima, jer se već neko vrijeme priča o njegovom odlasku na neko od američkih sveučilišta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi