200.000 članaka na SportSport.ba

Zahvalnost dugujemo čitaocima

200.000 članaka na SportSport.ba

SportSport.ba

Nakon nešto više od osam godina rada, portal SportSport.ba objavio je svoj 200.000. članak.

Prije tri godine, 08. marta 2013. godina pisali smo o 100.000 članku, a danas je taj broj uduplan. Vodeći i praktično jedini sportski portal u BiH ne bi ni postojao da tih 200.000 članaka nije našlo vjernu publiku koja je tokom godina kao korektiv djelovala da konstatno napredujemo i pokušavamo napraviti korak više i ispuniti visoka očekivanja.

“Svakog dana članci na našem portalu pročitaju se oko 100.000 puta što je svakako najveći motiv za dodatni trud i rad svih članova redakcije, kojima se ovim putem želim i zahvaliti.  Bez publike, ni portal SportSport.ba ne bi bio to što jeste, pa sasvim sigurno za ovaj jubilej najveću zahvalnost dugujemo upravo čitaocima", kaže Adnan Beganović, glavni i odgovorni urednik.

“Uz, prema nezavisnim mjerenjima najčitaniji forum u državi, te jedinu bazu sportskih statistika, portal SportSport.ba sa preko 80 članaka objavljenih svakog dana najveći je arhiv sportskih vijesti u BiH. Broj od 200.000 objavljenih članaka zaista nije zanemariv, ali je samo početak i temelj na kojem treba graditi dalje. Tek sada možemo reći da je naš trud zaista prepoznala domaća publika, ali i naši sportski i komercijalni partneri. Međutim, svjesni smo da smo na samom početku i da za ozbiljne rezultate treba još mnogo napredovati. Ovim putem želim se zahvaliti publici koja je istrpila sve naše početničke greške, te partnerima koji su vjerovali u nas i pomogli nam da realizujemo svaki od tih 200.000 tekstova.”, dodao je Emir Haračić, direktor portala SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi