Jesu li Achraf Hakimi i 12 godina starija glumica i dalje zajedno? Ona je sve objasnila

Pisalo se o krizi u braku

Jesu li Achraf Hakimi i 12 godina starija glumica i dalje zajedno? Ona je sve objasnila

Edmir Škorić

Pojedini mediji u Španiji najavili su bračnu krizu između marokanskog reprezentativca Achrafa Hakimija i Hibe Abouk, no sama glumica je sve to demantovala i kazala da je i dalje u braku sa zvijezdom PSG-a.

'Socialité' je ekskluzivno izvještavao o velikoj krizi kroz koju bi mogli proći Hiba Abouk i Achraf Hakimi.

"Glumica i nogometaš možda ne prolaze kroz svoje najbolje trenutke i imamo sve detalje o tome šta se dogodilo u braku da bi došli do ove zabrinjavajuće sentimentalne situacije", navodi se u izvještaju spomenutog lista.

"Fizička razdvojenost oboje i izostanak zajedničkih fotografija upalili su sva zvona za uzbunu fanovima, koji su ti koji upozoravaju na ovu moguću krizu u paru. Njeni pratitelji su zabrinuti jer Hiba objavljuje video svojih najboljih trenutaka u 2022. godini i... Njen muž se ne pojavljuje!", spominje se u tekstu.

Također, naglašava se da je par 2023. godinu počeo razdvojeno. On je odmah nakon Katara otišao u Newq York sa saigračem Kylian Mbappeom, dok je ona bila u Maroku s dvoje djece, a posljednju zajedničku fotografiju imali su u oktobru 2022. godine.

Achraf i Hiba su godinama u braku, ona je 12 godina starija od njega

Međutim, Hiba Abouk je prekinula sve glasine, te je rekla: "Sve je dobro. Nema ničega. Sve što je rečeno je laž. Ja i Achraf smo i dalje zajedno".

Na pitanje Europa Pressa da li su i dalje zaljubljeni, ona je odgovorila sa "naravno".

Inače, 23-godišnji Marokanac je već nekoliko godina u braku sa 12 godina starijom glumicom Hibom kojoj ide vrlo dobro u svijetu filma.

Hiba je privukla pažnju zbog jedne scene nakon utakmice na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Snimljeno je kako napada svog muža kojem objašnjava da bi sljedeći put prvo trebao doći do nje, a ne do njegove majke kada slavi pobjedu.

Ipak, Hakimi kao i većina marokanskih reprezentativaca posebno poštovanje ima prema majci, koju najprije izgrli, pa tek onda druge drage ljude oko sebe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi