Dok se Hakimi tereti za silovanje: Dame u liftu ulovile dvojicu Marokanaca, fotografije sve govore!

Potpuno različit pristup

Dok se Hakimi tereti za silovanje: Dame u liftu ulovile dvojicu Marokanaca, fotografije sve govore!

Admin Čaušević

Francuska policija je u ponedjeljak pokrenula istragu protiv Achrafa Hakimija zbog moguće silovanja 23-godišnje djevojke koja je prijavila marokanskog fudbalera, ali nije podnijela i tužbu.

Iako tužba nije podnešena, tužilaštvo je odlučilo da ispita sve okolnosti pod kojim se desilo navodni seksualni napada i sad se Hakimi suočava sa ozbiljnim optužbama.

Navodno je sve krenulo dopisivanjem na Instagramu. Do samog akta došlo je u subotu 25. februara kada je Hakimi bio sam u kući, a njegova supruga Hiba Abouk u Dubaiju sa djecom.

Žrtva tvrdi, prema Le Parisienu, da ju je Hakimi poljubio u usta, podignuo joj odjeću i poljubio joj grudi unatoč tome što ga je ona zamolila da to ne čini i pobunil se zbog toga.

Optužbe se odnose i na digitalnu penetraciju, odnosno Hakimijevo prodiranje u ženu prstima.

Oglasi

Žrtva se, piše Le Parisien, konačno uspjela osloboditi odgurnuvši Hakimi nogom. Potom je navodno poslala SMS prijatelju koji je došao po nju.

I dok se Hakimi suočava sa ozbiljnim optužbama, fotogafija druge dvojice marokanskih reprezentativaca je postala viralna. U pitanju su golman Yassine Bounou i kapiten Romain Saiss.

Naime, Bounoua i Saissa su dvije atraktivne dame ulovile pred liftom jednog hotela i tražile su zajedničku fotografiju.

Dame su od Bounoua i Saissa tražile zajendičke fotografije

I dok je Bounou s osmjehom pristao na blagi zagrlja, isto se ne može reći za Saissa koji je bio potpuno ozbiljan i držao je distancu. Jedna od dama ga je pokašala i dodirnuti za ruku, međutim on je ostao hladnokrvan.

Inače, obojica ovih fudbalera su u braku. Golman Seville je oženjen sa Iman Khb koja je infulenserica i modni bloger.

S druge starne i Saissa je odavno potpisao životni ugovor, tačnije 2016. godine kada je oženio marokansku pjevačicu Salmu Rachid.

Top Komentari

Tito1
Znači, silovao ju je na način da je izvršio digitalnu penetraciju???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi