Osvojio je cijeli svijet ljubljenjem majke, ali nakon današnjih optužbi ona će propasti u zemlju!

Iz Francuske stiže šokantna vijest

Osvojio je cijeli svijet ljubljenjem majke, ali nakon današnjih optužbi ona će propasti u zemlju!

Admin Čaušević

Ako je neko tokom Svjetskog prvenstva u Kataru pokazao ponašanje za primjer to su bili fudbaleri Maroka koji su oduševili svijet ponašanjem i poštovanjem prema roditeljima, prvenstveno majkama koje su bile redovne gošće na tribinama.

Nekoliko članova Lavova Atlasa je dovodilo majke na tribine, a među njima je bio i Achraf Hakimi kojem je bio zagrljaj s majkom bio preći od zagrljaja sa djevojkom.

Scena kako Hakimi ljubi majku nakon utakmice protiv Španije kada su Marokanci eliminisali Crvenu furiju u osmini finala je obišla svijet.

Hakimi se nakon toga vratio klupskim obavezama, a večeras iz Francuske stiže šokantna vijest uz zaista žestoke optužbe na račun odličnog desnog beka.

Prema Le Parisienu 23-godišnja djevojka javila se u policiju uz optužbe da ju je Hakimi silovao. Žrtva je odlučila da ne podnosi tužbu, ali je tužilaštvo pokrenulo istragu.

Oglasi

Navodno je dežurni policajac zbog težine optužbi odmah obavijestio svoje nadređene u lokalnoj i regionalnoj policijskoj upravi.

Istraga je još u toku, a odvija se na temelju iskaza oštećene djevojke. Istražitelji je još nisu ispitali, a interakcija između Hakima i žrtve navodno traje od 16. januara, a sve je počelo dopisivanjem na Instagramu.

U subotu, 25. februara, žrtva je navodno otišla u Hakimijev dom u Boulogneu i to sa taksijem kojeg je za nju naručio sam fudbaler.

Oglasi

Kad su stigli, stvari su navodno eskalirale. Žrtva tvrdi, prema Le Parisienu, da ju je Hakimi poljubio u usta, podignuo joj odjeću i poljubio joj grudi unatoč tome što ga je ona zamolila da to ne čini i pobunil se zbog toga.

Optužbe se odnose i na digitalnu penetraciju, odnosno Hakimijevo prodiranje u ženu prstima.

Žrtva se, piše Le Parisien, konačno uspjela osloboditi odgurnuvši Hakimi nogom. Potom je navodno poslala SMS prijatelju koji je došao po nju.

Hakimi nije bio bio u kadru za posljednju utakmicu PSG-a protiv Marseillea i prema društvenim mrežama bio je sam u Parizu, dok su njegova supruga Hiba Abouk i dvoje djece bili na odmoru u Dubaiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi