11

Komentari (11)

user1602245913
Stara vještica na sve mislila. Samo ti sinko siluj, mama će se za sve pobrinuti.
PapaK
Poglup si, glupane.
user1576541640
@user1602245913 kad bi ti sine barem malo tog svog mozgića koristio to bi bilo dovoljno da se ne brukaš
Gaston
Pa čime ju je ponizila pokusaju novinarski??
PapaK
Jedna i SAMO JEDNA zena te nosi 9 mjeseci u svojoj utrobi. Dzennet je ispod majcinih nogu. Svaka cast Achraf, dzennet si zaradio. A Hiba neka sama zasukne rukave i izbori se za svoju nafaku, umjesto sto napumpanih usnica zvalji kameru mobitela zarad par lajkova na Instagramu. **** OFF hiba.
Zulfikar
Samo Allah s.w.t.a. zna ko je od dzennetlija, i još nešto niko nece uci u dzennet radi dijela vec radi Allahove s.w.t.a. milosti.
PapaK
@Zulfikar: Drugi dio tvoje izjave kontrira prvom dijelu. Kako znas da niko nece uci zbog djela, ako samo Allah s.w.t. zna ko ce uci u dzennet? Postoje jasni propisi, pravila, zakoni, odredbe i uz sve to naravno Bozija volja. Djela su itekako bitna.
NoSikiriky
Hej koja je to glupost, on sve zaradi, stekne sam imovinu i sad bi neka ***** htjela da to dobije jer je bila s njim u braku....Imao je to sve prije nje, tako da se ***** zove.....
SEJFUDIBIKODZE
mati zazvalila sina u usta,fuj, sta sve nije uslo u fudbal mi bi se prije ovog stidili .odvratno tako da svatam ljude koji neprate ovaj najneskolovaniji sport ,samo trka za novcem,pa gdje vam je vjera bolesna bagro.
NoSikiriky
Nije usta, pogledaj sliku, pored usta ga je poljubila, a i sve da ga je poljubila razni običaji su u raznim državaama
E.Car
Ovdje si samo ti bolestan!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.