Kolinda je 'bacila oko' na slavnog brku: On je pred njom obrukao sve fudbalere svijeta
Foto - AFP

Otkrio u autobiografiji

Kolinda je 'bacila oko' na slavnog brku: On je pred njom obrukao sve fudbalere svijeta

Midhat Šljivak

Nekadašnja predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović ostat će upamćena po showu kojeg je napravila nakon finala Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godini. Izgrlila je Kolinda apsolutno sve na terenu, ljubila je trofej, a za oko joj je potom zapao francuski fudbaler Adil Rami i njihov kratki razgovor će ostati upamćen.

Adil Rami okončao je karijeru u reprezentaciji Francuske 2018. godine osvajanjem titule prvaka svijeta. To mu je naravno najveći uspjeh karijere, no van terena je sakupljao brojne druge 'trofeje' i važio je za velikog ženskaroša.

Bio je Rami s brojnim poznatim ženama, a nakon finala Svjetskog prvenstva 'zapao je za oko' i bivšoj hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

On je u svojoj autobiografiji otkrio detalje bizarnog razgovora s predsjednicom Hrvatske. Ona mu je pohvalila brkove, a Rami se poprilično obrukao.

"Nakon finala predsjednica Hrvatske mi je prišla i rekla mi je: 'Imaš lijepe brkove'. Odgovorio sam joj: 'A ja volim Mikonos'. Ne znam zašto, uvijek sam miješao Grčku i Hrvatsku. Onda me Olivier Giroud pogledao i rekao mi: 'Jesi li ti glup? Pa, Mikonos je u Grčkoj'", otkrio je Adil Rami.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/adilrami/?img_index=1[/instagram]

Razgovor je trajao kratko, ali se Rami nije osvrtao na to što je pogriješio već je nastavio slaviti s ostatkom ekipe koja se popela na tron po drugi put u historiji.

Stameni defanzivac je okončao reprezentativnu karijeru nakon tog meča, a ukupno je za Trikolore nastupio u 36 utakmica i postigao je jedan pogodak.

Rami je igrao do kraja prošle sezone. Posljednje nastupe je imao u Troyesu, a ranije je promijenio veliki broj vrhunskih timova.

Ime je stekao u Lilleu, igrao je zatim za Valenciju, AC Milan, Sevillu, Marseille, Fenerbahče, Sochi i Boavistu.

Pored jako dobrih defanzivnih sposobnosti na fudbalskom terenu bio je poznat i kao veliki zavodnik van njega, pa je često bio predmet brojnih priča.

Oglasi