Kraj za fudbalera koji je uništio Pamelu Anderson: Zbog ovog "čudovišta" više nije ista!

Nakon 520 odigranih susreta

Kraj za fudbalera koji je uništio Pamelu Anderson: Zbog ovog "čudovišta" više nije ista!

Admin Čaušević

Vrlo lako bi se moglo desiti da je još jednoj bogatoj, ali i karijeri punoj advantura došao kraj nakon što je veliki ženskaroš dobio otkaz u svom trenutnom klubu. 

Troyes se oprostio od Adila Ramija. Francuski klub je iskusnom štoperu odbio produžiti ugovor te se Francuz nalazi pred krajem karijere.

Nakon što je odigrao 21 meč u posljednjoj sezoni, Troyes koji je ispao iz Ligue 1, je odlučio da ne produži saradnju sa prvakom svijeta te mu uruči slobodne papire.

Kako sada stvari stoje Rami je puno bliže odlasku u penziju nego pronalasku novog kluba te već radi na određenim projektima kao i promociji vlastitih brkova, ma koliko to bilo čudno.

Oglasi

Francuz je itekako dobro poznato ime ljubiteljima fudbala, u BiH ga posebno pamtimo po "onom" golu Edina Džeke sa Saint Denisa iz 2010. godine u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Rami je igrao za niz slavnih klubova kao što su Valencija, Milan, Sevilla i Marselle,a bio je član generacije Trikolora koja je 2018. godine u Rusiji postala prvak svijeta.

Poznat je kao i veliki ženskaroš. Za života je ovaj 37-godišnjak promijenio veliki broj žena, a jedno vrijeme je bio i u vezi sa dvije decenije starijom Pamelom Anderson (56).

Zvijezda Hollywooda ga je kasnije opisala kao veliko čudovište nakon što je saznala da ju je varao sa drugim ženama.

"Teško je prihvatiti činjenicu da su posljednje dvije godine mog života bile velika laž. Prevarila sam se i povjerovala da smo u velikoj ljubavi", napisala je nedavno Anderson stavljajući pritom stikere slomljenog srca."

Pamela Anderson i Adil Rami su u vezi bili dvije godine

"Šalio se o drugim igračima koji su imali djevojke koje su živjele u blizini njihovih žena. Zvao je te ljude čudovištima, ali ovo je gore. Lagao je sve. Kako je moguće kontrolirati dva ženska srca i umove. On je čudovište", poručila je Anderson.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon raskida sa Ramijem Anderson više nije ista žena i emotivno ju je jako sve pogodila, dok je Francuz nastavio da živi svoj život, promijenio je niz djevojaka, a trenutno je bez partnerice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi