Adil Rami je opsjednut starijim damama - Prvo Pamela Anderson (56), sada 62-godišnja pjevačica
Adil Rami je imao tu sreću životnu da neko vrijeme bude sa američkom glumicom Pamelom Anderson

Francuz je opet u akciji

Adil Rami je opsjednut starijim damama - Prvo Pamela Anderson (56), sada 62-godišnja pjevačica

Edmir Škorić

Adil Rami (38) francuski je fudbaler, bivši reprezentativac te zemlje, koji trenutno nema klub nakon što je još ljetos napustio Troyes, ali ne očajava i ne brine zbog toga.

Adil Rami je imao zaista interesantnu karijeru igrajući za neke velike timove. Iz Lillea je prešao u Valenciju još 2011. godine, onda igrao u Milanu, Sevilli, Marseilleu, Fenerbahčeu, a posljednjih godina još za ruski Soči, portugalsku Boavistu i na kraju se vratio u Francusku.

On ima čak 215 nastupa u tamošnjoj Ligue 1 i dao je 13 golova uz devet asistencija. Može da se pohvali i sa dva gola na 25 mečeva u Ligi prvaka, ali posebno činjenicom da je bio u vezi sa seks bombom Pamelom Anderson.

Čak 18 godina je Pamela starija od Ramija, ali to mu nije smetalo. Čini se da je baš uživao sa američkom glumicom, a ne zaboravimo šta je ne tako davno izjavio njegov bivši saigrač Aleksandar Kokorin.

"Rami nam je ispričao mnogo zanimljivih stvari o vezi s Pamelom Anderson. Zanimalo nas je kakva je ona u krevetu, a on se nije baš stidio da priča o tome. Govorio je za Pamelu da je to bila najbolja žena u njegovom životu, te da su se seksali po 12 puta u toku jedne noći", izjavio je Kokorin.

Oglasi

A čini se da Rami baš voli starije gospođe. Pamela ima 56, a sada se nabacivao 61-godipnjoj pjevačici Liane Foly. Imao ju je prilike upoznati u jednoj emisiji.

"Sviđa mi se Liane Foly", rekao je Rami, pa se obratio pjevačici:" "Kada pjevaš, uzbuđuješ me".

"Potom je voditelj emisije Ramija upitao da li mu se baš sviđa Liane, na šta je odgovorio: "Jako je lijepa".

Adil je opsjednut starijim ženama, a i njegova bivša supruga Sidonie Biemont je bila starija od njega, doduše 'samo' četiri godine. Ona je majka njegovo dvoje djece.

Pjevačica rođena u Lyonu ima dva braka iza sebe, a nije poznato da li ju je Rami već šarmirao i da li će možda u budućnosti biti nešto više između njih. Adilu Ramiju to svakako ne bi škodilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi