Ko osvaja Ligu šampiona? AdmiralBet je spremio poklon za sve igrače!

Sportska kladionica AdmiralBet nudi svim novoregistrovanim igračima 50KM BEZ DEPOZITA

Ko osvaja Ligu šampiona? AdmiralBet je spremio poklon za sve igrače!

Sponzorski tekst

Sigurno najisčekivaniji sportski događaj ove godine je pred nama. U Istambulu od 21h gledamo finale Lige šampiona: Manchester City – Inter Milan.

Svi znamo za koga navija cijela BIH, a to je naravno za tim našeg reprezentativnog kapitena Edina Džeke.

Ukoliko želite da pratite meč i da dodatno profitirate, sad imate idealnu priliku, jer sve što je potrebno da uradite jeste da preuzmete AdmiralBet aplikaciju, registrujete i verifikujete svoj nalog i POKLON OD 50 KM BEZ DEPOZITA ZA DOBRODOŠLICU je vaš.

Mora se priznati da tim Pep Gvardiole ove sezone radi fenomenalan posao. Naravno da  veliki razlog tome je upravo pojačanje sa Erling Haalandom koji predvodi napad. Već su osvojili Premier League i FA Cup Engleske, a sad sigurno imaju namjeru da kolekciju upotpune sa popularnom „Ušarom“.

Sa druge strane milanski tim, koji predvodi sa klupe čuveni Simeone Inzaghi, ovu sezonu Serie A završio je na 3. poziciji, ali su zato pobjedom na Fiorentinom, osvojili italijanski kup. Ono što sigurno obećava, jeste vrlo dobro taktiziranje forme ekipe, jer Inter je u posljednih 12 utakmica ostvario sve pobjede i samo jedan poraz od osvajača Serie A – Napoli-a. Vrhunsku igru pokazali su protiv najvećih rivala u domaćoj ligi, ali vjerovatno najdraže su im pobjede nad gradskim rivalom – Milanom, kojeg su dva puta savladali u polufinalu Lige šampiona.

Svakako da je ovo meč koji se jednostavno morati tipovati, a naravno da je dodatni razlog tome, što samo u sportskoj kladionici AdmiralBet dobijate 30% VIKEND ZICER BONUSA!

Možda je neopravdano Man. City u ovoj utakmici značajno favorizovan, jer bukmejkeri nude kvotu od samo 1.50 na pobjedu „Građana“, ali ovo je utakmica u kojoj se vrlo dobro zna za koga navija Bosna, tako da ukoliko se odlučite da odigrate navijački tiket i tipujete na pobjedu Intera, dobijate kvotu od čak 7.00!

Singl tiket na ovoj utakmici je takođe vrhunska prilika za naplatu. Prema svim mogućim informacijama Edin Džeko sigurno igra od prve minute meča, a ono što treba iskoristiti jeste kvota da naš „Dijamant“ daje gol na utakmici – 5.45! Za igrače koji uživaju u nešto više rizika, a žele maksimalnu naplatu, kvota da Edin Džeko postiže prvi gol na meču je vrhunskih – 14.40!

Svakako ne propustite priliku da svoju zabavu maksimalno naplatite najvećim bonusima.

PREUZMITE ADMIRALBET APLIKACIJU

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi