Džeko uživao na Lautarovom vjenčanju, ali najveće ime se na kraju nije pojavilo na jezeru Como

Svi su ga čekali, ali on nije došao

Džeko uživao na Lautarovom vjenčanju, ali najveće ime se na kraju nije pojavilo na jezeru Como

Endin Čaušević

Inter 10. juna u Istanbulu igra utakmicu sezone jer će se u finalu Lige prvaka sastati protiv Manchester Cityja. Desetak dana prije toga glavna uzdanica ovog tima Lautaro Martinez odlučio je da se oženi, a dosta pažnje privukla je lista zvanica na kojoj je bio i Edin Džeko, no najzvučnije ime se nije pojavilo.

Lautaro je odlučio da nakon osvajanja Kupa Italije iskoristi priliku i oženi se prije utakmice sezone i finala Lige prvaka.

Argentinski napadač je oženio prelijepu Agustinu Gandolfo s kojom je već godinama u vezi, a zajedno imaju već jedno dijete, dok je i drugo na putu.

Oni su odlučili da svoju dugogodišnju ljubavnu vezu krunišu brakom ceremonijom za pamćenje koja je održana na jezeru Como. Italijanski mediji pišu da je bilo preko 120 zvanica, te da je jedan detalj privukao posebnu pažnju.

Lautaro je pozvao većinu svojih saigrača iz Intera, a tu su bili Edin Džeko, Romelu Lukaku, Stefan de Vrij, Danilo D'Ambrosio, Samir Handanović, Joaquin Correa, Roberto Gagliardini i potpredsjednik Javier Zanetti.

Oglasi

Također, na vjenčanju je bio i bivši igrač Intera, Achraf Hakimi, s kojim je Lautaro ostao u jako dobrom odnosu.

Međutim, pored svih zvijezda koje smo vidjeli na vjenčanju napadača Intera izostao je dolazak ono najpopularnijeg, a to je Lionel Messi.

Lautaro je pozvao svog kapitena iz reprezentacije Argentine na vjenčanje i očekivalo se da će Lionel doći u pratnji svoje supruge Antonele, ali se oni na kraju nisu pojavili.

Messi i Antonela nalaze se već nekoliko dana u Barceloni gdje očito imaju dosta obaveza i nisu se pojavili na jezeru Como iako je u prvi mah bio najavljen njihov dolazak.

No, sigurno je da je Messi imao dobar razlog zbog čega nije došao i da je isti saopštio Lautaru. Mnogi su se razočarali što nisu imali priliku upoznati najboljeg igrača svih vremena, ali im to nije pokvarilo odličnu zabavu koju su imali.

Ipak, mnogi igrači reprezentacije Argentine su se odazvali, a izdvajaju se Emiliano Martinez, Nicolas Tagliafico, Alexis Mac Allister i Enzo Fernandez.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi