Britanski tabloid pred finale Lige prvaka o Amri Džeko: "Imala je samo 16 godina kada je..."

The Sun o ženama i djevojkama igrača Intera

Britanski tabloid pred finale Lige prvaka o Amri Džeko: "Imala je samo 16 godina kada je..."

A. Čaušević

Edin Džeko u subotu igra možda i najveći meč klupske karijere. U finalu Lige prvaka u dresu Intera će nastupiti protiv svog bivšeg kluba Manchester Cityja. 

Britanski tabloid je uoči velikog finala posvetio članak WAGsicama igrača Intera, a na listi se našla i Amra Džeko.

Iz The Suna su posjetili da je Amra kojoj je djevojčako prezime glasilo Silajdžić sa svega 16 godina postala članica poznate modeling agencije Elite models iz Pariza.

"Bivši as Man Cityja Edin Džeko oženio se 2016. godine bosanskohercegovačkim supermodelom Amrom (38) na blještavoj ceremoniji u Rimu.

Imala je samo 16 godina kada je potpisala za Elite Models u Parizu. Od tada se pojavljuje u glazbenim spotovima za Enriquea Iglesiasa, Blakea Sheltona i Taio Cruza, kao i na modnoj pisti za razne modne revije.

Oglasi

Zajedno imaju četvero djece, a Amra svoju porodicu rado dijeli na Instagramu s više od 260.000 pratitelja", naveli su iz The Suna.

Amra i Edin Džeko su već godinama najglamurozniji bh. par, a počeli su se viđati još 2011. godine kada je Dijamant nastupao za Manchester City.

Njih dvoje zajedno imaju četvero djece. Sina Danija rođenog 2017. godine, te kćerkicre Unu, Daliju te Hanu rođenu u januaru 2023. godine.ž

Amra je do sada praktično uvijek bila prisutna na najvažnijim Džekinim mečevima, a tako bi trebalo biti i sutra na stadionu Ataturk u Istanbulu.

Ona iz prvog braka ima kćerku Sofiju Vicentijević koja je trenutno u vezi sa članom FK Sarajevo i novopečenim reprezentativcem BiH, Dalom Varešanovićem.

Inače, osim Amre Džeko, The Sun je izdvojio suprugu Lautara Martineza, Agustinu Gandolfo, zatim djevojku Joaquina Correa, Chiaru Casiraghi kao i partnericu Alessandra Bastonija, Camillu Bresciani.

Top Komentari

plemic
o vicentijevićki znamo puno više no što ste vi napisali.
2 1
LedeniTuzla
A naslova i g o v a n a
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi